Stiglo izravno terećenje računa i u Hrvatsku

Pokrenut projekt Smart.SEPA koji pomaže klijentima riješiti riješiti problem neplaćenih računa .

Model izravnog terećenja računa je u primjeni od 5. lipnja 2017. godine, kada je uveden sustav koji omogućava da svaki ugovaratelj može direktno sa davateljem usluge dogovoriti izravno terećenje na određeni datum.

Primjena ovog softvera je vrlo jednostavna i efikasna, a prije njegovog aktiviranja potrebno je samo dogovoriti se s klijentima koji ćete datum odabrati za terećenje njihovog IBAN računa.

Više na www.smart-sepa.net

Pušten u rad web O’š kolač

Kao partner tvrtki Promocija bb sudjelovali smo u izradi web stranice za njihovog klijenta O’š kolač.

Prva hrvatska slastičarka s diplomom prestižne kulinarske akademije u New Yorku, Tea Mamut otvorila je svoju slastičarnicu O’š kolač u Splitu na adresi Ćiril-Metodova 4 (iza samostana Gospe od Zdravlja) 31. svibnja 2017. godine.

U ponudi slastičarnice su home made torte i kolači koji su kombinacija dobro poznatih okusa iz djetinjstva i novih sastojaka iz kojih je proizišla moderna, O’š kolač slastica.

više na: http://oskolac.hr/

Nogometplus migriran

Nogometplus portal je posljednjih mjeseci radio migraciju sa DotNetNuke platforme i MS SQL servera, na novi server, platformu i bazu podatak. Bilo je potrebno migrirati preko 5.000 članaka sa pripadajućim fotografijama, video linkovima i dokumentima. Uz to redizajnirati i projektirati novi hosting i word press da mogu “izdržati” posjete.

hosting: Digital Ocean
platforma: WordPress
programiranje: Toni Kovačić
klijentov voditelj projekta: Tino Roso

U Muću otvoren pogon za proizvodnju inćuna

Canicula otvaranje tvornice

Na 7000 metara četvornih parcele u radnoj zoni Prisike u Muću svečano je otvoren pogon za preradu proizvoda od ribarstva “Canicula”, te zauzima 2000 metara četvornih objekta, ukupno vrijedan 32 milijuna kuna, talijanskog investitora Cristiana Seria (Cristian Serio) sa Sicilije koji je prije pet godina počeo svoj poslovni put u Hrvatskoj.

Ponosni smo što ste nas odabrali za vašeg partnera!